TERMENI SI CONDIȚII


Aceste Condiții Generale constituie un contract între vizitatorii/utilizatorii site-ului ww.florisicadouri.ro și SC Infinity Flowers SRL, cu sediul în Tăuți, nr 144, jud. Cluj, înregistrată la Oficiul Registrul Comertului sub numărul J12/196/2012, C.I.F. RO29612644, și cuprinde orice utilizare a site-ului web deținut de SC Infinity Flowers SRL, indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, trebuie să opriți imediat utilizarea acestui site Web.

Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza conținutul site-ului în orice moment, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire.

Comenzi și cereri pentru oferte de preț

Comenzile sau cererile pentru oferta de prețuri pot fi transmise utilizând adresa de email contact@florisicadouri.ro sau telefonic, la numărul de telefon 0730 707090. Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. INFINITY FLOWERS SRL nu poate fi trasă la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete. În cazul în care considerăm că o cerere sau o comandă este incompletă sau incorectă, putem cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail și/sau numărul de telefon furnizate de acesta.

Politica de preț și produs

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putând diferi în funcție de stocurile disponibile și mâna de lucru folosită. Produsele manufacturate și plantele naturale sunt unice, aspectul lor putând diferi de imaginea prezentată,dar păstrându-se tematica/ aspectul / caracteristicile generale și valoarea produsului final.

Prețurile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar în cazul unor volume mari.

Confidențialitate, date personale și cookie-uri

SC Infinity Flowers SRL se supune legislației române și UE privind confidențialitatea și protecția datelor. Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politicile de confidențialitate ale www.florisicadouri.ro și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu aceste declarații.

SC Infinity Flowers SRL va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Folosim datele dumneavoastră doar dacă avem acordul, iar dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document. Pentru mai multe detalii accesați pagina Politica de confidențialitate.

Proprietatea site-ului web și a conținutului

Conținutul site-ului www.florisicadouri.ro este proprietatea SC Infinity Flowers SRL

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu serviciile oferite de SC Infinity Flowers SRL, ne puteți scrie pe adresa de email: contact@florisicadouri.ro

Orice conflict apărut între client și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat prin înțelegerea dintre cele două părți, competența revine instanțelor, conform legislației în vigoare.

Forța majoră

Nici clientul, nici SC Infinity Flowers SRL nu sunt răspunzători pentru neîndeplinirea obligațiilor din cauza unor circumstanțe care depășesc controlul rezonabil. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.florisicadouri.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.florisicadouri.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislatia în vigoare. Ne angajăm să luăm toate măsurile posibile pentru a limita efectul și durata unor astfel de circumstanțe și de a găsi alte modalități de a îndeplini obligațiile.

Termenii și conditțile acestor site-uri web ale SC Infinity Flowers SRL au intrat în vigoare la 1 iunie 2020.

www.florisicadouri.ro nu comercializează produsele alcoolice persoanelor sub 18 ani.